Mihail Boldea a fost localizat în Kenya

397
1
Mihail Boldea a fost localizat în Kenya - boldea-1332441969.jpg
Deputatul Mihail Boldea s-ar afla în Kenya, informează România TV. Parlamentarul a părăsit România în data de 17 martie pentru punctul de frontieră Giurgiu, a ajuns în Turcia, unde s-a îmbarcat într-un avion cu destinația Nairobi. Mihail Boldea a mai fost în Kenya, în timpul unei vacanțe.
Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă în lipsă, pe 30 de zile, pe numele deputatului Mihail Boldea. Decizia nu este definitivă. După emiterea mandatului, Boldea va putea fi dat în urmărire generală și internațională. Procurorul general Codruța Kövesi a afirmat că Mihail Boldea a plecat legal din țară și că are informații despre locul unde se află în acest moment deputatul. Tatăl și fratele deputatului sunt cercetați în libertate.

Procurorii DIICOT au cerut miercuri seara emiterea mandatului de arestare, după ce a anunțat că inculpatul a părăsit România cu o mașină, în data de 17 martie, prin punctul de frontieră Giurgiu. A tranzitat Bulgaria, iar din Turcia a plecat în Kenya.


Comentează știrea

jean valjean
22 martie 2012
N-are greturi banditu'

...acum o fi in Mombasa la Florida si sarbatoreste "vidul legislativ" romanesc

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.221 secunde