Mii de oameni la mitingul USL din Piața Farului

460
3
Mii de oameni s-au adunat în Piața Farului din Constanța, la un miting USL. Este prima acțiune electorală a USL de susținere a referendumului din 29 iulie. Liderii USL Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu, Andreea Pocora, Titus Corlățean și Puiu Hașotti au luat parte la miting.

Uniunea Social Liberală a organizat vineri, în Piața Far din Constanța, un miting de susținere a referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Protestatarii, simpatizanți ai USL și oameni simpli s-au adunat în Piața Far din Constanța în jurul orei 18.30, la miting participând, de asemenea, ministrul Culturii, Puiu Hașotti, ministrul Agriculturii și președinte al PC, Daniel Constantin, ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, ministrul Justiției, Titus Corlățean, precum și șeful CJ Galați, Nicolae Bacalbașa, primarul Constanței, Radu Mazăre, și președintele CJ Constanța, Nicușor Constantinescu.

Totodată, la protest au participat parlamentari USL din Constanța, Galați și Ialomița.

Radu Mazăre a venit însoțit de mai mulți tineri, băieți și fete, îmbrăcați în uniforme kaki, cu berete vișinii.

Protestatarii au venit cu pancarte pe care scria: "Au adus vaporul ca să plece Chioru'", "Viitorul nostru = Jos Băsescu", "Ne vrem țara înapoi", "Demite-l pe Băsescu, studenții din Constanța vor normalitate".

La ora 19.00, pe un ecran amplasat în piață, protestatarii au putut asculta declarația președintelui interimar, Crin Antonescu, de la Palatul Cotroceni.

Ulterior, pe scenă au urcat să vorbească șeful CJ Galați, Nicolae Bacalbașa (PSD), liberalul Puiu Hașotti, liderul PC, Daniel Constantin, care i-a îndemnat pe cei prezenți ca în 29 iulie să meargă la referendum și să voteze pentru suspendarea lui Traian Băsescu.

De asemenea, au ținut discursuri Ecaterina Andronescu, Titus Corlățean, primarul Radu Mazăre și ministrul Apărării, Corneliu Dobițoiu.

Discursurile au fost urmate de un concert cu lăutari, primarul Radu Mazăre, care a purtat o beretă vișinie, urcând pe scenă unde a dansat cu mai multe animatoare.

Președintele Traian Băsescu a fost suspendat din funcție în urmă cu o săptămână, prin votul a 256 de parlamentari, iar Curtea Constituțională a decis că hotărârea este constituțională. Românii sunt chemați la referendum pe 29 iulie pentru a spune dacă vor ca președintele Traian Băsescu să fie demis sau dacă vor să revină la Palatul Cotroceni.

Comentează știrea

mari
14 iulie 2012
Mitingul lobotomizatilor

Domnilor daca nu ne manifestam nu inseamna ca nu existam. Suntem aici prezenti printre voi si suntem consternati de ceea ce putem sa auzim .Sa stiti totusi ca in Romania exista si oameni care nu sunt USL-isti, oameni care poate nu fac parte din nici un partid oameni care nu pot fi cumparati cu un mic, pui si o bere. Domnilor Usl-isti putina decenta si respect Si noi care nu impartasim idealurile dumneavoastra existam. Deosebirea este ca noua nu ni se pot spala creierele.

ct
15 iulie 2012
aceia nu erau constanteni

oameni adusi de la mare departare ;calarasi braila galati ialomita vrancea nu pot suplinii absenta cvasitotala a constantenilor mult mai cititi si informati.

Gâgă
15 iulie 2012
...caldura mare...

Un spectacol cu protagonisti de joasa speta pentru militieni adusi din toata tara... Un execitiu USL pentru ziua refendumului.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2165 secunde