Ministrul algerian de Externe, Mourad Medelci, în vizită oficială la București

358
Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Algeriene Democratice și Populare, Mourad Medelci, efectuează în perioada 22-23 noiembrie, o vizită oficială în România, la invitația șefului diplomației române, Teodor Baconschi, informează un comunicat de presă difuzat de MAE.

Cei doi miniștri vor avea, astăzi, o întrevedere în cadrul căreia vor fi evaluate stadiul actual și modalitățile de impulsionare și dezvoltare a relațiilor bilaterale, cu accent pe relansarea raporturilor economice și pe actualizarea cadrului juridic. Se preconizează semnarea unor documente juridice bilaterale în domeniul economic, precizează comunicatul MAE.

De asemenea, cei doi oficiali vor avea un schimb de vederi privind evoluțiile din Africa de Nord și Orientul Mijlociu în contextul proceselor de transformare din zonă, precum și aspecte ale cooperării celor două țări cu Uniunea Europeană și ale cooperării bilaterale la nivel internațional.

Totodată, în marja vizitei oficialului de la Alger, mâine, va fi organizată la București a treia sesiune a Consiliului oamenilor de afaceri români și algerieni, constituit în anul 2003.(

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 22 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Mircea Geoană a fost exclus din PSD
Marţi, 22 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Protest în fața primăriei Mangalia
Marţi, 22 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Geoană, cu sabia deasupra capului
Pagina a fost generata in 1.4104 secunde