Ministrul Berca și-a concediat un consilier și a înlocuit mașinile de lux cu Loganuri la MAI

231
Ministrul Berca și-a concediat un consilier și a înlocuit mașinile de lux cu Loganuri la MAI - gabrielberca22579200-1331821078.jpg
Ministrul Internelor, Gabriel Berca, l-a concediat pe consilierul Nicolae Chesnoiu, scrie qmagazine.ro. Berca a mai luat și o altă decizie surprinzătoare: celorlați consilieri le-a înlocuit mașinile de lux cu autoturisme Logan și a renunțat la șoferi.
Ministrul Gabriel Berca a explicat că decizia luată se dorește a fi un semnal în concordanță cu mesajul general al Guvernului, în privința atenției cu care statul trebuie să cheltuiască banul public.

"Avem mașini la dispoziție din parcul existent. Nu am luat decizia pentru a fi populist, ci pentru a da un semnal că de la nivelul cabinetului în jos trebuie să avem grijă cu banul public. Am făcut o prioritizare la nivel de cheltuieli. Mă interesează să avem ordine publică în primul rând și abia apoi dacă un director din minister are sau nu o mașina mai puternică sau mai puțin puternică pe stradă. Nu trebuie să stea un șofer și un autoturism după respectivul director, avem destule mașini în parcul auto. A fost doar un semnal din partea mea", a explicat Bercea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.155 secunde