Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a demisionat

98
1
Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a demisionat - ministrulculturii-1386870968.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a demisionat, ieri, a declarat consilierul personal al ministrului Culturii, Emil Pantelimon. 
Ministrul Daniel Barbu a făcut, duminică, la Craiova, o comparație între finanțarea Programului Național de Prevenire și Control HIV/SIDA și cea a festivalurilor culturale. "După părerea mea, nu suntem în Africa de Sud. Nu sunt milioane de concetățeni afectați de acest hidos flagel al epocii noastre. Nu înțeleg, eu personal. Am fost cutremurat când mi-am dat seama câte Festivaluri Shakespeare sau cât de amplu am putea face evenimentul Festivalul Shakespeare de la Craiova dacă nu am avea acel program sau dacă acel program ar fi la jumătate", a spus Daniel Barbu. La scurt timp, președintele Traian Băsescu a afirmat că ministrul Culturii, Daniel Barbu, este un om "cu handicap sufletesc", de la care nu poți aștepta să demisioneze, adăugând că premierul Victor Ponta ar fi trebuit să-l demită imediat.


Comentează știrea

Hanibal
13 decembrie 2013
USL pepiniera de cadre

USL,este o pepiniera de mediocritati politice si intelectuale,daca ne referim cel putin la cei care au fost pusi in ultima vreme in fruntea ministerului Culturii.Dupa Mircea Diaconu,un actor ratat refugiat in politica,a urmat Hasotti care l-a depasit pe Diaconu in realizari marete : S-a dus la Navodari sa-l sustina pe delincventul Matei, a fost dat in judecata de sindicatul liber RomaniaFilm pentru abuz in serviciu,a participat la Scoala de vara a femeilor libertine din PNL unde le-a recomandat sa nu-si faca modele din Margaret Thatcher si Angela Merkel, si la fel ca Ponta a fost acuzat de plagiat.In sfarsit ne-am procopsit cu Daniel Barbu cel mai intelectual din USL care in loc sa declare ca ar avea fonduri mai multe daca s-ar reduce la jumatate veniturile parlamentarilor paraziti si a membrilor guvernului, a cerut desfiintarea bugetului alocat celor infectati HIV.Nu e nevoie de mai mult pentru a demonstra cine conduce Romania in epoca Ponta copy-KKR

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : PDL amenință cu greva parlamentară
Pagina a fost generata in 1.2034 secunde