Ministrul Florin Iordache nu se gândește la demisie

179
Ministrul Florin Iordache nu se gândește la demisie - ministruljustitieifloriniordache-1486399670.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Justiției, Florin Iordache, a anunțat, ieri, că va lansa în dezbatere publică un nou proiect de modificare a Codului Penal. El a precizat că actul va fi publicat pe site-ul instituției și va rămâne în dezbatere publică timp de 30 de zile. De asemenea, el a spus că își asumă, în continuare, modificările legislative pe care vrea să le facă și susține, din nou, că ele erau urgente.

"Am afirmat tot timpul și-mi asum că era necesară o ordonanță care să pună în concordanță deciziile de neconstituționalitate ale Curții Constituționale. CCR a stabilit, acum două săptămâni, că mai sunt încă patru prevederi. În legea pe care eu o voi supune dezbaterii publice vor apărea și acele patru prevederi neconstituționale", a declarat Florin Iordache.

Pe de altă parte, el a mai declarat că nu crede că va trece moțiunea de cenzură în Parlament împotriva Guvernului și a spus că își asumă, în continuare, modificările legislative pe care vrea să le facă și susține, din nou, că ele erau urgente.

"După ce va fi dezbătută și respinsă, cred eu, moțiunea de cenzură, voi avea o discuție cu premierul Grindeanu. În urma acestei discuții, voi anunța dacă voi demisiona", a declarat Florin Iordache, ieri, întrebat dacă va demisiona. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0963 secunde