Ministrul Justiției a trimis președintelui propunerea de numire a lui Augustin Lazăr în funcția de Procuror General al României

133
Ministrul Justiției a trimis președintelui propunerea de numire a lui Augustin Lazăr în funcția de Procuror General al României - augustinlazr-1461341185.jpg

Articole recomandate

Propunerea pentru funcția de Procuror General a fost trimisă vineri de ministrul Justitiei președintelui Klaus Iohannis, informează B1.ro.

Augustin Lazăr a fost avizat pozitiv joi de Consiliul Superior al Magistraturii pentru funcția de Procuror General al României, după interviul pe care l-a susținut în fața Secției de procurori a CSM.

Șeful statului urmează să decidă dacă va semna decretul de numire în funcție a lui Augustin lazăr.

Lazăr a declarat joi că prin proiectul său își dorește reformarea radicală a Ministerului Public, o instituție care ar trebui să se ridice la standarde europene.

"Aș dori să vă spun că este un proiect care dorește reformarea radicală a Ministerului Public, mai eficace, mai integru și care să fie o instituție în slujba interesului public. O instituție care să fie altfel decât a fost până acum, cu o față europeană și cu niște standarde europene", a precizat procurorul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6658 secunde