Concurs Ministrul Stafie, în vizită la Mangalia

459

Articole de la același autor

Ministru secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Claudiu Stafie a fost, ieri, invitatul preșe-dintelui Partidului Democrat Liberal Mangalia, deputatul Zanfir Iorguș.
Alături de alți democrat-liberali din Mangalia, cei doi s-au întâlnit, la sediul local al filialei, și au discutat aspecte ale vieții comunității locale și, în special, cele ale Șantierului Naval Daewoo.
În cadrul întâlnirii, ministrul secre-tar de stat a confirmat disponibi-litatea pe care ministerul pe care îl reprezintă o are vizavi de proble-mele Daewoo Mangalia Heavy Industries.
"Vorbim despre cel mai mare angajator al zonei, al doilea șantier naval ca mărime din Europa și despre unitatea care asigură 50% din exportul românesc din industria navală. Este normal să ne preocupe soarta șantierului și din perspectiva implicațiilor socio-economice asupra comunității locale. Ministerul este interesat de dezvoltarea activității de aici, precum și de păstrarea locurilor de muncă", a declarat Claudiu Stafie.
La rândul său, deputatul Zanfir Iorguș a subliniat importanța pe care Daewoo Mangalia o are în rândul comunității locale.
"Vorbim, practic, despre plămânul economic al Mangaliei. Orice eveniment de aici se răsfrânge asupra orașului, este deci normal ca soarta șantierului să ne preocupe în mod prioritar", a spus Ior-
guș.
În cadrul vizitei pe litoral, ministrul secretar de stat va avea, astăzi, o întâlnire la Daewoo Mangalia cu conducerea executivă a șantierului, în cadrul căreia va fi discutată strategia de dezvoltare a unității până în anul 2020.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7572 secunde