Mircea Banias are doi favoriți la șefia Senatului

2049
1
Revocarea din funcția de președinte al Senatului a lui Mircea Geoană a dat naștere la fel și fel de speculații în privința celui care va ocupa cât de curând scaunul rămas gol.
Județul Constanța este reprezentat în Senat de patru senatori: Nicolae Moga (PSD), Alexandru Mazăre (PSD), Puiu Hașotti, (PNL) și Mircea Banias (PDL).
Dacă primii trei au mâinile legate în privința posibilului senator care va ocupa funcția de președinte al Senatului deoarece reprezentanții USL l-au desemnat deja pe Titus Corlățean pentru această funcție, Mircea Banias poate face propuneri în cadrul partidului.
"În primul rând, la șefia Senatului văd un pedelist. Mi se pare normal să venim cu un candidat propriu deoarece avem majoritate în Senat. Îmi este greu să mă gândesc la cineva anume care ar ocupa funcția de președinte, deoarece sunt mulți senatori foarte capabili. Totuși, printre favoriți îi văd pe Radu Berceanu sau Vasile Blaga. Amândoi au foarte multă experiență", a declarat Mircea Banias pentru "Cuget Liber".


Comentează știrea

costica
25 noiembrie 2011
mircea banias

ciocul mic.nu mai ai calitatea morala .esti nimeni si asa vei ramane.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1856 secunde