Mircea Banias, primit oficial în Consiliul Local Constanța

684
Mâine, pedelistul Mircea Banias își va începe oficial mandatul de consilier local. În cadrul ședinței ordinare de consiliu local programate pentru mâine, Banias va depune jurământul în calitate de ales local, după ce fostul lider pedelist Ion Popescu s-a retras.
Convocatorul ședinței de consiliu local de mâine cuprinde, până în prezent, 94 de proiecte de hotărâri. De menționat că mâine consilierii locali vor reveni asupra celor două investiții pe care administrația locală pesedistă bate monedă de ani buni și anume orășelul lacustru și teleschiul nautic. Aleșii vor supune astfel spre aprobare PUD-ul pentru Orășelul Lacustru și cel pentru construirea Teleschiului nautic, ambele investiții pe Lacul Siutghiol, în stațiunea Mamaia.
Pe ordinea de zi a ședinței de mâine se regăsesc și multe proiecte care țin de construirea locuințelor ieftine pentru tineri. Astfel că, în convocator figurează proiectele pentru darea în folosință gratuită a loturilor de teren din zona Baba Novac către toate firmele care au obținut dreptul de a construi respectivele locuințe. Tot legat de proiectul locuințelor, consilierii locali vor dezbate mâine și proiectul privind modificarea componenței Comisiei de analiză, validare și prioritizare a dosarelor.
În cadrul aceleiași întruniri se va rectifica prin hotărâre de consiliu local și bugetul de venituri și cheltuieli și a listei obiectivelor de investiții pe anul 2008 ale RADET Constanța.
Consilierii se vor îngriji și de propria lor soartă, astfel că unul dintre numeroasele proiecte de pe ordinea de zi se referă la închirierea unui spațiu necesar desfășurării ședințelor consiliului local.
Până vor negocia pentru viitoarea locație unde își vor desfășura ședințele lunare, consilierii locali se vor întruni mâine tot la Hotel Mamaia din stațiunea Mamaia, începând cu ora 13,00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6335 secunde