Mircea Dobre: "Organizația PSD Constanța a dat dovadă de un profesionalism desăvârșit"

317
Mircea Dobre:

Articole de la același autor

Deputatul Mircea Dobre, purtător de cuvânt al PSD Constanța, a mulțumit tutror constănțenilor care au avut încredere și au votat PSD. "Doresc să mulțumesc constănțenilor pentru participarea la vot. Suntem pe locul 5 național în ceea ce privește participarea la vot. Organizația PSD Constanța a dat dovadă de un profesionalism desăvârșit deoarece pe noi ne-a interesat să promovăm programul de guvernare. Am dus o campanie curată. Rămâne acum să așteptam rezultatul final. După cum a spus și președintele partidului Liviu Dragnea, ne-am propus ca acest program de guvernare să-l punem în practică începând cu luna ianuarie, ținând cont că suntem singurul partid care a venit și cu un plan de buget", a declarat Mircea Dobre.

Întrebat cine ar putea fi viitorul premier propus de PSD, el a spus că, deocamdată, nu se știe, decizia urmând să se ia la nivel înalt.

Totodată, întrebat dacă este posibil ca PSD Constanța să obțină trei mandate de senatori și cinci de deputați, așa cum se vehiculează pe surse, Mircea Dobre a răspuns: "este posibil, ne dorim cât mai multe".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8927 secunde