Mircea Ionescu Quintus: "Congresul PNL trebuie să-l facem la anu"

347
Mircea Ionescu Quintus:

Articole de la același autor

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, a declarat, ieri, că un congres al liberalilor trebuie să aibă loc anul viitor, adăugând că l-ar vedea foarte bine pe Dacian Cioloș propunere pentru funcția de premier.

"Eu am spus de la început că acest congres trebuie să-l facem așa cum am hotărât, la anul, după ce consolidăm bine teritoriul și pentru ca până atunci să găsim soluția conducătorului unic al partidului, care nu este o treabă ușoară. Poate să provină din acele două partide sau chiar din afară", a spus Quintus la Parlament, întrebat cum vede propunerea secretarului general al PNL, Ilie Bolojan, cu privire la organizarea unui congres până la alegeri pentru o conducere unică.

Despre varianta ca Dacian Cioloș să fie propunerea PNL de premier, seniorul liberal a răspuns că l-ar vedea foarte bine pe acesta în continuarea funcției.

"Dacă mă întrebați pe mine, mie îmi place foarte mult domnul Cioloș. Un ardelean așa cum îl știu eu, serios, modest, priceput, dar asta depinde de el dacă vrea să vină într-un partid și mai ales la partidul nostru. Dacă mie îmi place așa de mult dl. Cioloș, înseamnă că l-aș vedea foarte bine în continuarea acestei funcții importante în țara noastră", a arătat Quintus. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5052 secunde