Mircea Iustian, din nou subprefect de Constanța

1213

Articole de la același autor

Democrat-liberalul Mircea Iustian a fost numit, ieri, subprefect al Constanței. Potrivit explicațiilor senatorului Mircea Banias, președinte al Organizației Județene a PD-L Constanța, dar și declarațiilor lui Iustian, acesta din urmă a devenit, prin semnarea decretului de numire, subprefect de Constanța. Numirea sa în funcție s-a aflat, conform afirmațiilor lui Banias, pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de ieri, decretul fiind, de altfel, trimis spre publicare în Monitorul Oficial. Reamintim că cele două fotolii de subprefect revin, potrivit protocolului de guvernare, democrat-liberalilor, în vreme ce mandatul de prefect a revenit pesediștilor.
Mircea Iustian a mai fost subprefect, iar la alegerile parlamentare din noiem-brie 2008 a candidat pentru un fotoliu de deputat, pe colegiul 10. Întrebat cu ce gânduri debutează în acest mandat, democrat-liberalul a declarat că speră "într-o bună colaborare cu colegii din cadrul Prefecturii Constanța", iar aici a lăsat să se înțeleagă că inclusiv cu prefectul Tit Liviu Brăiloiu și asta pentru că, susține el, "alianța de guvernare trebuie să funcționeze și în teritoriu, nu doar la centru".
Amintim că pentru al doilea post de subprefect, pedeliștii și-au exprimat susținerea față de Claudiu Palaz, care ocupă și în prezent această funcție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5317 secunde