Mircea Stoian, președinte interimar al PRM Constanța

504

Articole de la același autor

Potrivit unui comunicat trimis de către conducerea centrală a PRM către Filiala Județeană Constanța, Ion Anghel a fost eliberat din funcția de președinte interimar al Filialei PRM Constanța "pentru slaba activitate desfășurată în ultimele luni". În funcția de președinte interimar al Filialei PRM Constanța a fost numit Mircea Stoian.
Contactat telefonic, Ion Anghel a declarat că nu a fost informat de la centru despre această decizie și nu a primit nici o înștiințare în legătură cu acest subiect.
În cealaltă tabără, liderul Niculae Gheorghe a declarat că a purtat discuții cu Mircea Stoian pe această temă. "Mircea Stoian m-a sunat chiar atunci când cei de la Centru i-au făcut această propunere. Am discutat și i-am spus să nu refuze oferta. Noi ne înțelegem foarte bine și vom găsi cea mai bună formulă de colaborare", a explicat el.
Tot Niculae Gheorghe a mai spus că cei doi vor purta discuții și cu cei de la Centru pentru a rezolva situația conducerii județene. "Cel mai probabil, după 1 mai, ne vom întâlni să stabilim care este cea mai bună formulă de conducere. Potrivit statutului, putem avea un președinte și un președinte de onoare sau putem avea un președinte și un președinte executiv", a mai spus el. Niculae Gheorghe a ținut să precizeze că ține la funcția de lider județean, argumentând că a pregătit deja o strategie pentru formațiunea constănțeană pe care vrea să o aplice în continuare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5881 secunde