Traian Băsescu:

"Mișcarea Populară nu face niciun fel de alianță înainte de alegeri"

117
1

Articole de la același autor

Liderul partidului Mișcarea Populară, Traian Băsescu, a anunțat, sâmbătă, că partidul pe care îl reprezintă nu va face niciun fel de alianță înainte de alegeri.

"Nu facem niciun fel de alianță înainte de alegeri, nu aș vrea să aud de combinații premergătoare alegerilor în vreo organizație, este esențial pentru noi să știm ce potențial avem. De asemenea, de la alte partide, în mod deosebit de la cele mari, sunt oameni care joacă la două capete, nu știu dacă vor avea succes în interiorul partidelor lor și încearcă să își întindă antenele și să aibă contacte cu organizațiile noastre, este frecventă situația, vă atenționez să nu vă păcăliți. Puneți-vă candidați, nu stați să așteptați să vedeți X-ulescu de la un partid sau altul dacă vine sau nu. Tipul acesta de joc este specific celor două partide mari", a spus Băsescu, în deschiderea ședinței Colegiului Național al Mișcării Populare.

De asemenea, el a menționat că partidul rămâne deschis pentru oameni noi.

"Nu vă păcăliți cu jocul pe care îl fac cei din partidele mari, care nu știu dacă vor fi acceptați pe lista de candidați sau nu. Sunt mulțumit de valul de înscrieri de oameni noi, chiar dacă aceasta înseamnă și lipsă de experiență. Nu o tratați dramatic, ci trebuie să ne asumăm și lipsa de experiență a multora dintre membrii de partid care au venit deciși să facă politică. Sper ca, la sfârșit, să putem anunța parte dintre candidații la funcțiile de primari de municipii, în funcție de ce o să stabilim împreună", a afirmat Băsescu. 

Comentează știrea

DODO
18 ianuarie 2016
normal

...pentru ca nimeni nu-i vrea ! astia inca nu realizeaza ca sint pe linga subiect ?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0646 secunde