Mișcarea Populară va avea primul congres pe 7 iunie

200
1
Mișcarea Populară va avea primul congres pe 7 iunie - miscareapopularavaaveaprimulcong-1401464776.jpg

Articole de la același autor

Partidul Mișcarea Populară va organiza primul său congres la data de 7 iunie, a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, președintele PMP, Eugen Tomac.

"Pe 7 iunie se va organiza primul Congres, unde se vor alege președintele, vicepreședinții, secretarul general și cei doi secretari generali-adjuncți și va fi prezentată structura Consiliului Executiv Național, cum se va numi această structură care va conduce Partidul Mișcarea Populară din care vor face parte 24 de membri, inclusiv președintele partidului. Am decis, de asemenea, ca la Congresul PMP să participe în jur de 1.000 de delegați", a declarat președintele PMP.

Eugen Tomac a adăugat că, în cadrul aceluiași Colegiu Național, a fost adoptată o rezoluție privind poziția PMP față de discuțiile care au loc pe scena politică, astăzi, în zona de dreapta.

"Mișcarea Populară este deschisă spre o construcție de dreapta, dar nu oricum și nu în orice condiții. Credem că forțele de dreapta au nevoie de o platformă care să ducă mai departe o linie politică pe care PMP o promovează. PMP nu își propune să fuzioneze cu niciun partid, suntem deschiși spre discuții și credem că este nevoie de o platformă de dreapta, dar nu dorim nicio fuziune în sensul în care se va pune problema în acești termeni", a spus președintele PMP. 

Comentează știrea

Our Webpage
9 iunie 2014
Our Webpage

masterbuilt electric smoker recipes Stiri Politică : Mișcarea Populară va avea primul congres pe 7 iunie | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Our Webpage http://megaelitegroup.com/dekang-likit/v2-cigs-are-the-most-popular-e-cigar-brand.asp

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3673 secunde