Mișcarea Populară va vota pentru instalarea Guvernului Cioloș

193
2
Mișcarea Populară va vota pentru instalarea Guvernului Cioloș - traianbasescu1-1447428745.jpg

Articole de la același autor

Președintele MP, Traian Băsescu, a declarat după întâlnirea cu Dacian Cioloș că parlamentarii Mișcării Populare vor vota în favoarea instalării noului Guvern, dar, prin prioritățile pe care le are, Mișcarea Populară va fi mai mult ca sigur un partid de opoziție la Guvernul susținut de liberali și UNPR.

"În primul rând, l-am asigurat, așa cum am convenit cu conducerea Mișcării Populare, că cele opt voturi pe care le are Mișcarea Populară vor fi pentru susținerea instalării Guvernului", a precizat Băsescu.

El a adăugat că l-a atenționat pe premierul desemnat asupra priorităților formațiunii pe care o conduce și care ar putea să situeze Mișcarea Populară ca "partid de opoziție la Guvernul susținut de liberali și UNPR".

"Prioritățile noastre sunt legea sănătății, proiect care este depus de Mișcarea Populară în Parlament, legea pentru modificarea Legii electorale și să trecem la 100 de senatori și 200 de deputați, proiectul de lege prin care primarii să fie aleși din două tururi și nu dintr-un singur tur", a amintit Băsescu. 

Comentează știrea

adevar
14 noiembrie 2015
adevar

Doctori romani au invatat cum sa ajute cine e drogat sau doar iau bani in privat

adevar
14 noiembrie 2015
adevar

Sa traeasca drogurile

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 13 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Cioloș: Lucrez la o echipă solidă
Pagina a fost generata in 1.7508 secunde