Mohammad Murad: "Voi candida la Primăria Constanța"

2607
Mohammad Murad:

Articole de la același autor

Omul de afaceri Mohammad Murad a inaugurat, oficial, sâmbătă seara, Complexul Amfiteatru – Belvedere – Panoramic situat în sudul litoralului românesc, iar cu acest prilej a făcut și anunțul legat de candidatura la Primăria Constanța. El a precizat ca va candida ca independent.

"Am promis că odată cu inaugurarea voi alege o opțiune dacă voi candida sau nu. Cred că a venit momentul să mă apuc de alte proiecte mai importante. Și de asta m-am îmbrăcat jumătate ca muncitor de șantier, cu acest ciocan în mână și jumătate în halat de medic care are grijă de oameni și în special de bătrâni. Da, răspunsul meu este voi candida la funcția de primar al Constanței. Vreau să fiu un primar cu totul diferit. Constanța merită mai mult. Nu putem lăsa lucrurile așa. Din păcate, clasa politică are un eșec în administrația locală pentru că nu s-a putut schimba nimic de 30 de ani. Eu sunt în stare să termin Complexul Amfiteatru Belvedere în 3-4 luni de zile și ei nu au reușit să schimbe orașul. Este momentul să dau înapoi oamenilor după atâta experiență cât am acumulat. Constanța va fi un altfel de oraș, constanțenii vor fi mândri de orașul lor. Nu voi bate la ușa niciunui politician să mă rog ca el să mă pună pe lista de candidați pentru că nu politicienii decid. Nu mă voi da la o parte pentru că soarta m-a adus de departe. La mine biroul este șantierul, spitalul, patronul care are nevoie să-l ascult. Voi fi cel mai mare luptător împotriva sărăciei. Nu am nevoie de bani, nimeni nu are ce să-mi ofere ca să mă corupă. Vreau să aduc totul la normalitate", a spus Murad.

La evenimentul de sâmbătă au participat prieteni, angajați, oameni de afaceri, oameni politici dar și alți candidați la Primăria Constanța cum ar fi Stelian Ion, de la USR, Mircea Dobre de la Pro România și Corina Martin de la Partidul Ecologist Român.

Rămâne de văzut dacă, în cele din urmă, Mohammad Murad va candida independent, se va retrage în ultimul moment în favoarea unui alt candidat, de exemplu, Stelian Ion de la USR, sau PNL va aplica "metoda Stolo" și își va înlocui candidatul anunțat, în speță, Vergil Chițac, cu Mohammad Murad, apropiat al europarlamentarului liberal Rareș Bogdan. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.578 secunde