Muftiul României Muurat Iusuf: Islamul interzice ferm uciderea oricărui suflet

334
3
Muftiul României Muurat Iusuf: Islamul interzice ferm uciderea oricărui suflet - iusufmuratmuftiucultulmusulman10-1447581491.jpg

Articole de la același autor

Șeful Cultului Musulman din România, muftiul Muurat Iusuf, în numele întregii comunități musulmane din țară, își exprimă tristețea fără seamăn pentru actul sângeros de o cruzime inimaginabilă și își manifestă profunda compasiune transmițând condoleanțe Ambasadei Republicii Franceze, în România.

Totodată, comunitatea musulmană din România transmite că deplânge manifestările sângeroase ce au rezultat în urma unor atacuri teroriste fără precedent provocate "de așa-ziși musulmani, în virtutea unei false credințe ce nu are nimic de a face cu Islamul așa cum a fost el propovăduit de Profetul Muhammed(Pbuh), în numele Lui Allah".

"Aceste evenimente dramatice întreprinse cu instrumentele unui fanatism ce nu poate fi justificat de nicio cauză și cu cruzimea ce nu are nicio legătură cu religia islamică sunt dovada limpede că cei care le provoacă nu pot fi recunoscuți în lumea civilizată drept frați de confesiune musulmană, conform preceptelor religioase pe care noi le practicăm, în concordanță cu învățăturile Coranului și relatările Profetului Muhammed (Pbuh). Islamul interzice ferm uciderea oricărui suflet iar religia noastră, mai presus de orice, este împotriva oricărei vărsări de sânge. Astfel, condamnăm ferm asemenea atentate la natura ființei umane. Drept urmare, condamn aceste acte de terorism și adresez condoleanțe familiilor îndoliate și poporului francez și mă rog în continuare bunului Allah să ne binecuvânteze și să ne protejeze țara, România, și poporul nostru tolerant și iubitor de pace. Amin!", a transmis muftiul Muurat Iusuf, prin intermediul unui comunicat de presă.

Comentează știrea

Mishu
15 noiembrie 2015
Bah , esti prost ?!?

Ba esti nebun ?!? Citeste in rahatul de coran ce zice: "si pe cei care nu vor sa urmeze calea, distrugeti-i...". traducerea este aproximativa , este vorba de "calea" pe care le-a lasat-o pedofilul mahomed , iar "distrugeti-i" nu cred ca vrea sa insemne doar sa le taie sireturile sau parul , spre exemplu...

Adriana
15 noiembrie 2015
Trist

Aici gresesti, este cum interpretezi si cum citesti printre randuri. Ca daca e sa o iei motamo si la noi in Biblia Crestina, Dumnezeu ii spune lui Moise cand ii da tablitele legii ca sa distrugem orice lacas de cult care nu se roaga la El, ci la chip cioplit sau zei. Acum hai sa daramam cu totii toate moscheile, bisericile catolice ca si ele au statui (adica chipuri cioplite) sau alte lacase de cult care nu corespund cerintei unui "Dumnezeu gelos...", ca asa scrie. Acum hai sa le pravalim peste capetele enoriasilor care se roaga intransele. Si este foarte urat din partea ta sa jignesti cartea sfanta a unui cult. Urat. Nu e vina comunitatii islamice ca niste dezaxati, niste bolnavi psihici vor sa masacreze populatia planetei sub ideea unei religii false pe care ei insisi au creeato. Au modificat cu buna stiinta invataturile Coranului in asa fel ca sa aiba o scuza, o acoperire, mama Coranu ma invata pe mine sa tai beregata unui alt frate musulman. E o prostie.

Adriana
15 noiembrie 2015
2

Am uitat sa mai zic ceva. Si sa nu uitam ca in Biblia noastra a Crestinilor nu o singura data ni se sugereaza sa ii inlaturam pe cei necredinciosi. Iar in decursul istoriei si noi am avut foarte multe etape in care fanaticii religiosi au facut prapad. Nu uita de perioada Inchizitiei in care a fost un masacru pe plan global, nu local cum a fost in cazul asta sau in cazul Siriei. Aici au murit 150 de persoane si cateva mii prin Siria. In timplul Inchizitiei milioane de oameni au pierit, poate chiar miliarde la nivel global fara sa fie consemnate undeva. Nu puteai sa deschizi gura sau sa te uiti in ochii cuiva ca te condamna de vrajitorie sau ca te rogi la satana. Cate torturi, schingiuiri, arderi pe rug si alte barbarii au mai fost facute, au ramas in anumite locuri satele si orasele goale cu doar 2 - 3 locuitori. Sau in timpul cuceririi Cetatii Sfinte de catre crestini si cavalerii templieri, cate vieti au pierit intr-un razboi chipurile sfant din cauza fanatismului. Nu trebuie sa aratam cu degetul si sa ne vedem lungul nasului ca si noi am avut perioade negre din cauza interpretarii gresite a cartii sfinte.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.338 secunde