Musulmanii sărbătoresc Ramazan Bayram

539
1
Uniunea Democrată Turcă din Română marchează duminică Ramazan Bayram, una dintre cele mai importante sărbători religioase ale musulmanilor de pretutindeni.

Potrivit purtătorului d cuvânt al UDTR, Sorina Asan, Luna Ramazan este luna pocăinței și a sacrificiului, perioadă în care Profetul Mohamed a primit revelația Coranică. Credincioșii de religie islamică încheie, duminică, cele 29 de zile de post și rugăciune și se vor bucura de trei zile de sărbătoare în care dulciurile vor umple mesele tradiționale.

Pe tot parcursul Lunii ramazan din calendarul islamic, UDTR a organizat acțiuni cu caracter socio-umanitar și mese tradiționale de iftar. Conform tradiției, membrii UDTR vor petrece prima zi de Ramazan Bayram în familie, vizitându-și rudele vârstnice în semn de respect, după ce dimineața vor participa la slujba religioasă oficiată în geamii cu acest prilej. 

Comentează știrea

ali
17 august 2012
mai fura iar 1 milion de euro pe n de la buget aia din piata chiliei

conduc udtr -cadir mamas,pitic enver,calu,erdinci,sedan -vile,masini lux si altii nu au ce pune pe masa de bairam-dna sri diicot tac-sint banii nostri din impozite si taxe-au facut masa iftar si au pus 300 milione -au impartit cite 50 milioane-si moare un amarit si nu dau o sticla de ulei-blestemati toti-pun deputat pe tatar nurhan ali-s au terminat turcii adevarati?

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Actual : Ce mesaj a transmis Papa musulmanilor
Pagina a fost generata in 1.0719 secunde