În week-end

Concurs Năvodariul petrece cu 10.000 de sarmale și 600 de litri de vin fiert

387
Primăria și Consiliul Local Năvodari în colaborare cu Casa de Cultură "Pontul Euxin" din localitate organizează în perioada 11-12 octombrie o serie de manifestări reunite sub genericul "Zilele Recoltei".
Parcul Central al orașului va găzdui producători din Năvodari și localitățile învecinate care vor oferi participanților, la prețuri corecte, produse alimentare (legume, fructe, carne, brânzeturi și ouă) și produse de artizanat. Producătorii vor primi, din partea administrației locale, șorțuri, tricouri, șepci, diplome și plachete de participare alături de premii pentru cel mai frumos stand și pentru cele mai bune prețuri.
Pentru acest eveniment administrația locală a pregătit 10.000 de sarmale și 600 de litri de vin fiert.
Sâmbătă, de la ora 10.00, năvodărenii și nu numai se vor întrece în concursuri precum cel mai rapid spărgător de nuci, cel mai rapid băutor de vin, alergarea cu sacul de cartofi, concurs marinăresc "Sfoara". Efortul participanților va fi răsplătit cu premii în bani și diplome.
Duminică, de la ora 12.00, pe scena special amenajată, va avea loc un spectacol de muzică și divertisment, în cadrul căruia vor evolua Mariana Edulescu, Marius Cristel Marine, Doinița Buturoagă, Ion Drăgan, Floarea Calotă, Angelica Stoican, Gelu Voicu, Aurel Moldoveanu, Andrada, Laurențiu Vlad, trupa Crăițele. Vor participa și ansamblurile folclorice ale Caselor de Cultură din Cumpăna și Năvodari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5372 secunde