Concurs Negocierile PD-L - PSD au intrat în linie dreaptă

1304

Articole de la același autor

Așa cum au anunțat, echipele de negociere ale PD-L și PSD au continuat seria întrevederilor în week-end. După prima întâlnire de vineri soldată doar cu stabilirea modalităților de îmbinare a obiectivelor celor două formațiuni politice, sâmbătă, cei zece negociatori s-au întâlnit din nou, de data aceasta departe de ochii presei.
Sâmbătă au debutat și discuțiile pe marginea statutului deconcentratelor și a viitoarei lor apartenențe. Surse din cadrul celor două tabere au confirmat că discuțiile au evoluat bine, dar s-au împotmolit la adjudecarea Oficiului pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară.
Potrivit social-democraților, instituția nu ar fi trebuit să facă obiectul negocierilor. Odată ajunsă într-un punct mort, discuția a fost suspendată, urmând a fi reluată duminică seara.
În cursul zilei de ieri, social-democrații acceptaseră deja introducerea pe lista deconcentratelor și a OCPI. În aceste condiții, aseară ar fi trebuit să înceapă împărțirea propriu-zisă a deconcentratelor din județul Constanța.
Excluzând apartenența OCPI la procesul de negociere, dezbaterile au decurs, în rest, bine, susțin surse din ambele tabere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6065 secunde