"Nicio femeie din PNL Constanța nu și-a exprimat dorința de a deveni parlamentar"

225
Una din temele dezbătute în cadrul întâlnirii de la Școala de Vară a Femeilor din PNL de la Eforie Nord a vizat și alegerile parlamentare care se apropie cu pași repezi. Astfel, în ceea ce privește candidaturile pentru alegerile parlamentare, femeile liberale își doresc o reprezentare cât mai mare în Parlament, dar nu există niciun număr concret stabilit de candidaturi.

"Nu ne-am propus un număr de candidaturi, credem că femeile trebuie să se impună prin valoarea pe care o au. Ne dorim să dublăm numărul femeilor care vor obține mandate de parlamentari, dar principiul după care mergem este acela al meritocrației", a declarat lidera OFL, deputatul Lucia Varga.

La rândul său, șefa liberalelor constănțene, consilierul județean Doina Carp, a spus că, la nivelul județului Constanța, nu există, deocamdată, nici o propunere pentru o femeie candidat.

"Nu știu dacă există în Constanța doamne care doresc să candideze pentru Parlament, deocamdată nu și-a exprimat nimeni dorința. Dacă vor exista astfel de solicitări vom discuta această problemă în interiorul organizației", a spus Doina Carp.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Femeile liberale au pus la cale trei legi
Pagina a fost generata in 1.106 secunde