Nicușor Constantinescu își dă demisia de la CJC?!

1328
Nicușor Constantinescu își dă demisia de la CJC?! - 63dc9fda73e787f388b5e8932f3cd371.jpg
Deși ar fi trebuit să elibereze un document încă de acum o lună, în urmă cu câteva zile, președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a declarat că nu este de datoria sa să elibereze certificat de urbanism pentru tronsonul de autostradă Cernavodă-Medgidia. Mai mult, Constantinescu a spus că dacă scrie acest lucru în legislație, el își dă demisia.
"Verificați unde scrie că certificatele de urbanism pentru proiectele naționale le semnează președintele CJC. Dacă scrie undeva în legislație asta, eu îmi dau demisia", a afirmat șeful județului.
În replică, vineri, prefectul Claudiu Palaz a demonstrat cu actele pe masă că președintele CJC, Nicușor Constantinescu, este cel care trebuie să elibereze certificatul de urbanism pentru lucrările la tronsonul de Autostradă Cernavodă-Medgidia. El a invocat mai multe texte de lege pe care i le-a transmis printr-o adresă și președintelui CJC.
În completare, prefectul a venit cu câteva adrese aduse de primarii din județ prin care președintele CJC cerea mai multe lămuriri în vederea eliberării certificatelor de urbanism pentru tronsonul mai sus menționat.
Totodată, prefectul a declarat că nu se așteaptă ca Nicușor Constantinescu să facă ceea ce a zis, să își dea demisia, dacă legea demonstrează că eliberarea certificatelor de urbanism revine Consiliului Județean, dar speră ca președintele CJC să nu mai facă astfel de afirmații în necunoștință de cauză.
Totuși, am putea spune că dacă ar fi cu adevărat bărbat, șeful județului ar trebui să-și scrie demisia, pentru că, atunci când nu cunoști legea și nici măcar nu ai oameni în jurul tău care să te învețe cum să procedezi corect, înseamnă că ești plătit degeaba din banii statului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1221 secunde