Mircea Stoian, președintele PRM Constanța:

"Noi am fi interesați de o colaborare cu PSD, numai că nu știu dacă ne bagă ei în seamă"

432
Sunt anumite zone în țară unde PRM a început să redevină interesant pen-tru PSD, dacă ne luăm după protocoalele de colaborare care au fost semnate între liderii celor două partide. Și la Constanța președintele organizației județene a PRM ar fi interesat de o colaborare cu social - democrații, numai că acest lucru nu pare să își găsească corespondent și de cealaltă parte a baricadei.
"Noi am fi interesați de o colaborare cu PSD, mai ales la nivelul municipiului Constanța și la nivel de județ, numai că nu știu dacă ne bagă ei în seamă, din moment ce noi nu avem nici consilieri locali, nici județeni", a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", președintele PRM Constanța, Mircea Stoian.
E drept că, la nivel de municipiu și la nivelul Consiliului Județean, PRM a pierdut tot la alegerile din 2008. Le-au rămas nouă consilieri locali pe care peremiștii îi au prin diferite consilii din mediul rural și aici colaborarea între cele două formațiuni politice este foarte bună, după cum a precizat liderul de la județ.
Stoian intenționează ca, în măsura în care îl va putea prinde la o discuție, să îl abordeze pe președintele PSD Constanța, primarul Radu Mazăre, pentru a vedea dacă se poate concretiza și la Constanța un astfel de protocol.
Colaborarea care li s-a reco-mandat de la centru între cele două formațiuni politice nu va viza însă și alegerile locale, peremiștii constănțeni fiind hotărâți să intre în competiția electorală din 2012 cu pro-priii candidați, inclusiv la Primăria Constanța și la Consiliul Județean.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8547 secunde