Noi controale la magazinele de etnobotanice din Constanța

295
1
În cursul dimineții de ieri, prefectul Claudiu Palaz a trimis echipe de control la magazinele care își continuă activitatea în domeniul comercializării plantelor și produselor etnobotanice.
Astfel, au fost vizate spațiile comerciale din strada Fruzelor, Bulevardul Tomis 144, strada A.S. Marcovici 9, Șoseaua Mangaliei 139, Bulevardul Tomis 299, Strada Răchitaș 92, Bulevardul Mamaia 35, Bulevardul Mamaia 161 și Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 104.
În urma acestor controale, s-a sesizat că opt magazine sunt deschise și la ora actuală, iar patru au fost închise de către proprietari. Potrivit declarațiilor prefectului, în Constanța, încă există 19 magazine care sunt deschise periodic și pe care instituțiile de specialitate le monitorizează.

Comentează știrea

Andreea
8 februarie 2012
Etnobotanice

In legatura cu subiectul etnobotanicelor, sincer este dezolant sa citesc ca se lupta si sunt monitorizate magazinele de vise, cand ar trebui inchise si totodata cei care incalca legea. Ne este frica sa mai intram in scara blocurilor, intrarile in scari au devenit locuri in care isi fac nevoile cei ce consuma etnobotanice, suntem nevoiti sa intram in scara si sa ne tinem respiratia ca sa nu ne dam stomacul pe dos. De asemenea este trist sa locuiesti intr-o zona centrala si sa iti fie frica sa te intorci acasa la o ora mai tarzie. Politia si autoritatile sunt conduse de acesti patroni care sfideaza legea si se imbogatesc pe sanatatea unor tineri fara minte.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.51 secunde