Crin Antonescu:

"Nu doresc să revin la conducerea PNL"

166
1

Articole de la același autor

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu dorește să revină la conducerea partidului, fiind de părere că este vremea "unor figuri proaspete". El a subliniat însă că este foarte important pentru PNL ca după acest câștig electoral extraordinar să aibă atenția concentrată pe identitate.

"Este foarte important ca acest partid, după acest câștig electoral extraordinar, să aibă atenția concentrată și bătălia câștigată pe identitate. Nu sunt interesat, nu am în agendă, nu am în program revenirea la conducerea PNL. În mod categoric, pentru că nimeni nu m-a înlăturat de la conducere, nimeni nu mi-a condiționat rămânerea în fruntea partidului de vreun scor electoral, eu am fixat acel 20% care avea rostul lui și eu sunt cel care am luat decizia de a mă retrage. Dacă doream să conduc în continuare PNL, rămâneam acolo și se făcea un congres. Eu nu doresc acest lucru și cred că este vremea unor figuri proaspete", a spus Antonescu. 

Comentează știrea

Hanibal
20 noiembrie 2014
s-a saturat si el de prostiile facute

Declaratia si atitudinea lui Antonescu KKR ne induioseaza pana la lacrimi . A avut totusi un minim de constiinta ca sa - si dea seama si sa regrete cel mai ticalos act politic din Romania postdecembrista , tradarea liberalismului si inhaitarea cu PSD . Acest act politicianist mizerabil s-a incheiat jalnic si pentru Antonescu su pentru Ponta . Si -au sapat reciproc groapa si au cazut amandoi in ea . PNL cel nou va trebui sa faca dovada ca este hotarat sa rupa cu trecutul si ca pentru inceput trebuie sa renunte la veleitarii si oportunistii vare se inghesuie acum in suita lui Johannis , presedintele ales de romani , nu de dragul asa zisei drepte ci pentru ca s-a saturat de factiunile cu pretentii de partide si de indivizi , ca sa ne referim doar pe plan local , de teapa unora ca Chiru , Palaz , Hasotti . Oricum, actualele partide vor disparea in curand daca nu se reformeaza si nu aleg o conducere tanara si necompromisa . Nu va fi usor , dar este posibil . Cat despre PSD , nimic altceva de spus decat " De mortuis nil nisi bene ". Mazare si Constantinescu pot fi felicitati . Ei si altii asemnatori lor , au un mare merit . Au contribuit decisiv la compropmiterea totala a PSD .

Articole din aceeași secțiune

Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : REZULTATE FINALE ALEGERI
Pagina a fost generata in 2.5721 secunde