"Nu ne interesează altcineva, ne concentrăm strict pe Victor Ponta"

69

Articole de la același autor

Secretarul general executiv al PSD Constanța, Cristinel Dragomir, a organizat, astăzi, o conferință de presă unde a adus la cunoștință desfășurarea campaniei electorale a Alianței PSD- UNPR-PC în județul Constanța. El a spus că lucrurile decurg foarte bine și că singurul material informativ pe care îl distribuie Alianța este o broșură referitoare la ceea ce a făcut și ceea ce urmează să facă Victor Ponta pentru țară. 
Cristinel Dragomir a făcut această declarației în contextul în care la Biroul electoral Județean Constanța ar fi fost depusă o sesizare a Alianței Creștin Liberale că s-ar distribui un material informativ negativ la adresa candidatului Klaus Iohannis. 
"Cred că este cea mai curată campanie de până acum, nu este agresivă. Materialele denigratoare la adresa lui Iohannis la care se face referire nu ne aparțin. Pe noi nu ne interesează alți candidați, pentru că al nostru este cel mai bun. Ne concentrăm strict pe candidatul nostru, mergem din ușă în ușă și vorbim cu oamenii", a declarat Cristinel Dragomir.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 22 Octombrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ghiță și Dragnea vor șefia PSD
Pagina a fost generata in 1.4426 secunde