"Nu plec la alt partid!"

1653
Deputatul PDL de Constanța, Maria Stavrositu, a ținut, ieri, să precizeze că nu intenționează să plece la alt partid, așa cum s-a vehiculat în ultima perioadă.
"Nu plec la PNL, nu plec la alt partid. Îmi doresc să termin acest mandat de parlamentar la PDL. Informațiile care au apărut nu sunt reale. Chiar m-am mirat că primarul Vasile Delicoti, cu care eu mă înțeleg foarte bine, știe că eu aș pleca la alt partid, iar eu nu știu", a declarat Maria Stavro-situ.
În ajutorul ei a venit chiar primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, cel care, în urmă cu câteva zile, era citat într-un ziar local cu declarații în care spunea că Maria Stavrositu negociază să plece la PNL.
Prezent la conferința de presă de ieri, primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a spus că de-clarațiile pe care le-a făcut au
fost relatate într-un mediu privat însă ele nu au fost menționate în ziar exact așa cum le-a prezentat el.
În acest context, a reieșit că Vasile Delicoti ar fi "la cuțite" cu Maria Stavrositu, iar fostele dispute din partid ar putea reînvia în Organizația Județeană a PDL Constanța unde, momentan, este liniște.
De articolul respectiv, din care reieșea că Vasile Delicoti este supărat pe Maria Stavrositu, a luat cunoștință și președintele PDL Constanța, Gigi Chiru.
"Am discutat cu primarul Delicoti, am înțeles că nu ar fi spus așa ceva despre Maria Stavrositu. Oricum, îmi doresc ca în partid să fie liniște. Să presupunem că acum a greșit și va fi iertat. Cu prima ocazie, însă, va fi sancționat în interiorul filialei", a declarat Gigi Chiru.
Carmen MOCANU

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.544 secunde