Nu se mai duelează, se aliază! Tăriceanu a bătut palma cu Ponta

1300
Nu se mai duelează, se aliază! Tăriceanu a bătut palma cu Ponta - aliantatariceanuponta368223-1565169480.jpg

Articole de la același autor

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat încheierea unei alianțe politice cu Victor Ponta prin care cele două formațiuni vor avea grupuri parlamentare comune în Parlament.

"Discuții fructuoase în această dimineață cu liderul Pro România, Victor Ponta : am hotărât o viitoare colaborare sub forma unei Alianțe politice! ALDE și Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, și astfel vom fi a treia forță politică parlamentară , după PSD și PNL. În perioada imediat următoare grupurile de lucru ale celor două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianței și protocolul de colaborare", a anunțat Călin Popescu Tăriceanu.

Cu toate acestea, Tăriceanu nu precizează și cum va decurge relația cu partnerii din coaliția de guvernare de la PSD și dacă vor rămâne la guvernare.

Această alianță vine în contextul în care Tăriceanu s-a arătat dezamăgit de decizia PSD de a susține un candidat propriu în alegerile prezidențiale și și-a lansat singur candidatura.

De asemenea, ALDE s-a raportat în ultimele zile și extrem de critic privind felul în care Guvernul a decis să facă rectificarea bugetară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4794 secunde