"Nu voi participa la alegerile interne din PDL pentru Cotroceni"

64
Theodor Stolojan declară într-un interviu la RFI că nu vrea să participe la alegerile interne din PDL pentru desemnarea candidatului la președinția României. Europarlamentarul spune că preferă să-și continue munca la Parlamentul European. El afirmă că Liviu Negoiță și Emil Boc ar trebui să participe la cursa internă. "Nu vrem să facem figurație la alegeri, vrem să le câștigăm", subliniază el.

Întrebat dacă ar fi interesat să intre în cursa internă pentru Cotroceni, Theodor Stolojan a răspuns: "Nu, eu voi dori să-mi continui mandatul la Parlamentul European, dar aceasta sigur, depinde de hotărârea partidului. Eu cred că în Partidul Democrat Liberal putem găsi deja persoane mai tinere, mă refer... vârsta care au dovedit ceva... undeva 40-50 de ani, care să poată să participe la această competiție. Eu anul acesta împlinesc totuși 70 de ani și cred că e rândul acestei generații, undeva între 40 și 60 de ani, care să aspire la o asemenea funcție".

"Eu cred că partidul va avea înțelepciunea să declanșeze această competiție internă și să vedem întâi rezultatele competiției", spune europarlamentarul democrat-liberal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3038 secunde