O nouă investiție la Cumpăna. Localnicii vor avea un complex sportiv

198
O nouă investiție  la Cumpăna. Localnicii vor avea un complex sportiv - cumpanaproiect-1450613075.jpg

Articole de la același autor

Proiectul Complex Sportiv "Sfântul Nicolae" Cumpăna a primit avizul Comisiei Tehnice din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Primarul Mariana Gâju, împreună cu echipa din cadrul Primăriei Cumpăna, a susținut mereu necesitatea construirii unei asemenea baze sportive în comuna Cumpăna, iar eforturile lor nu au fost în zadar, proiectul fiind avizat pozitiv de către comisia de specialitate.

Zilele trecute, consilierii locali au aprobat predarea Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții, pe bază de protocol, a amplasamentului, teren situat în strada Strajei, în suprafață de 26. 588mp, în vederea realizării obiectivului de investiții Complex Sportiv "Sfântul Nicolae" Cumpăna.

Următoarea etapă constă în scoaterea proiectului la licitație de către Compania Națională de Investiții în luna ianuarie 2016. Baza sportivă va corespunde atât din punct de vedere al standardelor europene, cât și din punct de vedere al nevoilor populației comunei, aflată mereu în creștere. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3028 secunde