O nouă ședință la Cotroceni. Discuții despre măsurile care se vor aplica după 15 mai

182
O nouă ședință la Cotroceni. Discuții despre măsurile care se vor aplica după 15 mai - iohanis-1588146482.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis se întâlnește astăzi, de la ora 12.30, cu premierul Ludovic Orban pentru a discuta despre posibilitatea prelungirii stării de urgență sau dacă România trece la o stare de alertă după 15 mai.


La discuții mai participă Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.


"Pericolul nu a trecut și o relaxare prematură ar fi fundamental greșită", a spus, marți, președintele Klaus Iohannis. Așa că unele restricții vor rămâne în vigoare și după 15 mai.


Vom circula fără declarație, DOAR în interiorul localităților. Nu se deschid, însă, restaurantele și mall-urile, și nu vom putea să ne întâlnim în grupuri mai mari de 3 persoane.


"Nu am atins maximul în România și o relaxare prematură ar fi fundamental greșită -- pericolul nu a trecut -- faptul că din 15 mai e posibil să relaxăm anumite măsuri nu înseamnă în niciun caz că revenim la viață normală dinainte de epidemie."




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7844 secunde