Oprescu, despre candidatura la Președinție

102
Oprescu, despre candidatura la Președinție - sorinoprescu77156500-1364724148.jpg

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, susține că au existat persoane din PSD care au "cochetat" cu ideea ca el să candideze la alegerile prezidențiale, edilul șef subliniind, însă, că el are planuri pe zece ani de zile pentru București.


"Sunt primar general, am planuri nu pentru trei ani și jumătate, cât au mai rămas, ci pentru zece ani de zile. Vreau să-i văd pe oamenii ăștia că se simt și ei bine. Țin la orașul ăsta, după 18 ani de zile de promisiuni, de discuții", a afirmat Oprescu, într-o emisiune difuzată duminică de Pro Tv, întrebat despre o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidențiale.
El a subliniat că are în continuare prieteni în PSD care i-au sugerat să candideze, dar că el nu a lăsat ca discuțiile să continue pe subiectul respectiv.


Întrebat dacă persoane din PSD i-au vorbit despre o eventuală candidatură a sa la funcția de președinte al țării, Oprescu a răspuns: "Da, au cochetat cu ideea asta, când mă vedeau. Am mulți prieteni în PSD. Am rămas cu vechile prietenii, am rămas cu oamenii la care țin. Nu am umblat pe la uși, pe la sonerii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.354 secunde