Ordonanța de Urgență a Guvernului privind rectificarea bugetară a fost publicată în Monitorul Oficial

106
Ordonanța de Urgență a Guvernului privind rectificarea bugetară a fost publicată în Monitorul Oficial - szekelyzaszlo1-1536382025.jpg
Ordonanța de Urgență a Guvernului privind rectificarea bugetară a fost publicată, vineri, în Monitorul Oficial, după ce miercuri a fost aprobată în Guvern, fapt ce a provocat nemulțumirea președintelui Klaus Iohannis, care a invocat absența avizului CSAT.

În Monitorul Oficial din 7 septembrie sunt publicate două ordonanțe ale Guvernului, una dintre ele fiind cea privind rectificarea bugetului de stat pe anul 2018, iar cealaltă vizând rectificarea bugetului asigurărilor sociale de stat pe acest an.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că Executivul trebuia să adopte proiectul de rectificare pentru că oamenii nu mai puteau aștepta.

Ea a susținut că este adepta consensului și că și-ar dori o relație foarte bună între Guvern și președinte. De asemenea, ea a afirmat că "nu este un război" între președinte și Guvern, dar că Executivul trebuia să adopte proiectul de rectificare pentru că oamenii nu mai puteau aștepta, scrie News.ro.

"Nu aș putea spune că este un război între președinte și Guvern. Noi a trebuit să adoptăm rectificarea bugetară, era un lucru de la sine înțeles pentru că nu puteau oamenii să aștepte să mai treacă timpul și știm foarte bine că avem o serie de priorități și toate acestea presupun și o dublare a proiecției financiare. Imediat după ședința de guvern, rectificarea bigetară a plecat către Consiliul legislativ. Avem 200 de pagini care trebuie citite, verificate, avem cifre și fiecare trebuie verificată foarte bine. S-a întors de la Consiliul Legislativ ieri, în jur de 12.30, a plecat către Ministerul Finanțelor, a urmat o nouă verificare și punerea în concordanță cu cerințele Consiliului Legislativ. Azi dimineață a plecat rectificarea către Monitorul Oficial", a declarat Dăncilă, vineri, după ce a vizitat fabrica de magiun de la Topoloveni.

Sursa: www.romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9642 secunde