Săptămâna viitoare

Organizația municipală a PD-L va avea o nouă conducere

720
La începutul săptămânii viitoare, se va desemna o nouă conducere interimară la nivelul organizației municipale a PD-L Constanța. Proaspăt numit președinte la județ, avocatul Ion Popescu, care este totodată și șef la municipiu, a declarat că va numi, cel mai probabil săptămâna viitoare, un birou permanent local care să preia conducerea filialei. "Se va desemna un birou permanent interimar, care va avea la bază oameni noi, care nu au mai făcut parte din conducerea partidului și care au valoare profesională. Vom scoate în față figuri proaspete, oameni valoroși care, până acum, din diferite motive, nu s-au putut exprima în partid. Vom promova oameni fideli partidului și nu fideli doar unor lideri, așa cum s-a întâmplat până acum", a declarat Ion Popescu, care a subliniat că încă nu s-au făcut nominalizări pe funcții.
Înscăunat luni seară președinte interimar al organizației județene a partidului de către conducerea centrală, Popescu are la dispoziție o săptămână pentru a crea un nou birou județean. Ca și la municipiu, democrat-liberalul insistă pe aducerea de persoane noi în prim plan pentru a schimba eticheta formațiunii de "partid închis".
"După ce vom desemna BPJ-ul vom începe reorganizarea partidului și pregătirea pentru alegerile parlamentare din această toamnă. În primă fază, vom analiza rezultatele electorale din fiecare localitate în parte și, acolo unde se constată performanțe nesatisfăcătoare, vom dizolva birourile locale. Este și normal ca o filială care nu a avut rezultate să fie reorganizată și pusă o conducerea nouă", a precizat Ion Popescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8668 secunde