Parlamentarii se întorc, de luni, la muncă

99
2

Articole recomandate

Camera Deputaților și Senatul au fost convocate, pentru luni, în a doua sesiune ordinară a Parlamentului din anul 2013. Președintele Senatului convoacă Biroul permanent luni, ora 14.00, iar grupurile parlamentare se vor întruni la ora 15.00. Senatorii se vor întruni în plen de la ora 16.00, la sediul din Palatul Parlamen-tului.

De asemenea, Camera Deputaților este convocată în a doua sesiune ordinară a anului 2013 în ziua de luni, la ora 14.00. Ședința Biroului permanent al Camerei Deputaților va avea loc luni, începând cu ora 13.00.

Comentează știrea

baciu
30 august 2013
MUNCA PARLAMENTARILOR

Mi-a placut titlul articolului "Parlamentarii se întorc, de luni, la muncă". E tare de tot...

Hanibal
30 august 2013
se duc mustele la arat

Mare bucurie.Se deschide noua stagiune de circ politicianist. Toti parlamentaristii sunt specialisti in interpelare.Toata activitatea parlamentara consta in interpelari.. Cat mai multe. Bolile tarii se vindeca cu interpelari,ca durerile de spate cu ventuze.Avem parlamentaristi de temut care din fiecare lucrusor ,luand-o pe departe si lovind pe ocolite, zguduie zilnic temelia putreda a carului guvernului.Ce e mai mic ca pepenele verde?Oul.Ce e mai mic ca oul? Icra.Dintr-un bob de de icre,interpelatorii scot tot ce vrei.Parlamentaristul se face rosu, se umfla,se scoala de la locul lui si indeasa cativa pasi catre microfon,apoi se intoarce la loc, se dezroseste si se dezumfla,pentru ca in picioare, a priceput ceea ce nu pricepuse sezand.Ce nu pot rezolva prin interpelare,se rezolva prin acuzatii si injuraturi reciproce.Este partea care place electoratului.Dupa care,se duc la bufet pentru consolidarea relatiilor de colaborare in afaceri.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1382 secunde