"Partidele de dreapta ar trebui să îl susțină pe Cristian Diaconescu drept candidat unic"

73

Articole de la același autor

Președintele PMP, Elena Udrea, consideră că partidele de dreapta ar trebui să îl susțină pe Cristian Diaconescu drept candidat unic al dreptei la prezidențiale, pentru că acesta, chiar dacă a fost membru al PSD, este mai bun decât candidatul PDL, Cătălin Predoiu, sau decât Klaus Iohannis.

Elena Udrea a declarat, joi, la Cluj-Napoca, într-o conferință de presă, că, dacă nu va intra în turul al doilea la alegerile prezidențiale candidatul PMP, va susține candidatul altei formațiuni de dreapta.

"Cu un candidat bun și un partid puternic, poți obține un scor bun în turul întâi și poți intra în turul al doilea. Dacă nu va intra în turul al doilea candidatul nostru, vom susține candidatul dreptei. Alianța PNL-PDL s-a făcut pe un proiect anti-președinte și cu marginalizarea electoratului PMP și a lui Băsescu și de aceea PMP merge pe drumul său. Ne dorim să susținem un singur candidat al dreptei, dar asta înseamnă ca PDL și PNL să susțină candidatul nostru, care e mai bun decât al PDL care în zece luni a scăzut în loc să crească și decât Iohannis care, sub mitul de neamț performant, constatăm că sunt lucruri ascunse care nu îi vor da șanse să intre în turul al doilea. Nu excludem varianta să mergem cu un singur candidat, însă cel mai probabil candidatul va fi cel pe care l-am propus noi", a spus Udrea, citat de Mediafax.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9401 secunde