Partidul lui Geoană, protocol cu PND

108
Partidul lui Geoană, protocol cu PND - partidulluigeoana-1430902687.jpg

Articole de la același autor

Partidul Social Românesc (PSRo) și Partidul Național Democrat (PND) au semnat un protocol de colaborare parlamentară în vederea întăririi grupului și activității acestuia. 

Documentul a fost semnat de liderii grupurilor parlamentare ale celor două partide, respectiv Ștefan Burlacu (PND) și Florentin Gust (PSRo).

"Ceea ce facem noi astăzi nu are nici dimensiunea și nici ambiția acordului nostru cu PNL, pentru că aici vorbim de o colaborare parlamentară pe durata actualei legislaturi, până în 2016, și în funcție de evoluția noastră individuală și comună vom stabili la momentul potrivit dacă sunt pași de urmat în altă zonă. E vorba de o altă categorie, de un alt tip de acord politic. Ceea ce sunt convins că vom face împreună este să facem o opoziție mult mai sănătoasă aici, în Camera Deputaților, și la momentul potrivit să dăm țării o nouă majoritate. Acest lucru va fi făcut pe măsură ce lucrurile vor evolua în Parlament și pe scena politică românească", a declarat președintele PSRo, Mircea Geoană, citat de Agerpres.

El a precizat că într-o primă etapă se urmărește creșterea eficacității muncii de opoziție în Parlament prin semnarea acestui acord de colaborare parlamentară și politică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Martie 2015
Stire din Politică-Administrație : Cum se va numi partidul lui Geoană
Pagina a fost generata in 1.0977 secunde