Partidul lui Victor Ponta, în cădere liberă, la ultimele sondaje

804
Partidul lui Victor Ponta, în cădere liberă, la ultimele sondaje - partidulluivictorponta-1641838747.jpg
Pro România, partidul înființat de fostul social-democrat Victor Ponta, pierde pe toate liniile şi riscă să ajungă la datorii uriaşe. În primul rând, PRO România a început să sufere grav la capitolul resurse umane, cel mai nou plecat din formaţiune fiind Marian Neacşu, numit secretar general al Guvernului la propunerea PSD.

De altfel, scorul electoral al PRO România a scăzut de la 3% la 1% în ultimele sondaje. Pe altă parte, sunt foarte multe procese în care partidul lui Victor Ponta este implicat şi va avea de plătit milioane de euro de pe urma lor.

Ultimul proces pe care l-a pierdut partidul condus de Victor Ponta, potrivit Europa Liberă, este cel prin care a folosit mai multe geci în campania pentru alegerile parlamentare. Este o decizie în prima instanţă.

PRO România urmează să plătească, dacă decizia va fi una definitivă, un milion de euro.

Cât despre procentele din sondajele de opinie, Pro România aproape că nu mai există. Ultimele cercetări sociologice, de la finalul anului trecut, plasează acest partid în jurul cifrei de 1%.

Potrivit surselor noastre, Victor Ponta ar încerca să revină în PSD, lucru care ar da naștere unor convulsii în interiorul principalului partid aflat la guvernare. Cel mai mult se opune Mihai Tudose, lider important al partidului, aflat în relații deloc cordiale cu Ponta. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5819 secunde