PC a renunțat și la șefia Senatului și la postul de vicepremier

86
PC a renunțat și la șefia Senatului și la postul de vicepremier - codrinscutaru-1392381028.jpg

Articole de la același autor

Șeful de campanie al PC, Codrin Scutaru, precizează că funcția de președinte al Senatului, ocupată de liderul liberalilor, Crin Antonescu, revenea, potrivit Acordului politic încheiat între PSD, PNL și PC, formațiunii conduse de către Daniel Constantin "nu în anumite condiții", ci de drept prin angajamentul politic încheiat.


Scutaru subliniază faptul că președintele PC a făcut public respectivul document pentru o mai bună informare a cetățenilor, și nu fiindcă PC și-ar dori să revendice funcția de președinte al Senatului. 


"De trei ani milităm pentru menținerea unității în USL. Ne dorim un USL puternic. Am fost și suntem factorul de echilibru din USL. Domnul Crin Antonescu trebuie să țină cont de faptul că acel partid, pe care-n 2012 îl vedea de 10% și pe care acum îl vede de numai 1%, este partidul care a oferit PNL președinția Senatului și paritate în USL. Conform documentului USL prezentat de președintele PC, ieri, funcția de președinte al Senatului revenea Partidului Conservator nu "în anumite condiții", așa cum susține 
Crin Antonescu. Îi revenea fără nicio altă condiționare. În ciuda acestui angajament politic, PC a acceptat să cedeze funcția către domnul Antonescu pentru a proteja candidatura acestuia la funcția supremă în stat, în spiritul parteneriatului din USL. Nu ne dorim acum această funcție, vrem doar că românii să fie corect informați", afirmă liderul conservator, conform unui comunicat de presă remis vineri Agerpres.  Codrin Scutaru reamintește faptul că PC a renunțat, în anul 2012, și la funcția de vicepremier.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Ianuarie 2014
Stire din Tehnologie : Cele mai așteptate JOCURI DIN 2014
Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Tehnologie : Prăbușire istorică pe PIAȚA PC-urilor
Pagina a fost generata in 0.3214 secunde