PD-L Constanța își stabilește echipa de negociere cu PSD

1325

Articole de la același autor

Democrat-liberalii și social-democrații constănțeni intră în linie dreaptă pentru împărțirea funcțiilor de conducere a agențiilor și companiilor din subordinea ministerelor. Astfel, potrivit președintelui Organizației Județene a PD-L Constanța, senatorul Mircea Banias, în cursul acestei săptămâni, pedeliștii tomitani își vor constitui echipele de negociere cu PSD. Reamintim că, deși distribuirea conducerilor serviciilor deconcentrate a avut loc la nivel național, șefia unora dintre agențiile și companiile subordonate Guvernului va fi stabilită prin negociere directă, la nivel local. Conform explicațiilor lui Banias, din echipa de negociere a PD-L vor face parte cinci membri ai Biroului Permanent Județean.
În ceea ce privește funcțiile de secretar de stat care vor fi definitivate până la data de 15 ianuarie, Banias a ținut să menționeze că propunerea lui Gheorghiță Corbu în calitate de secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii rămâne valabilă: "Încercăm să-l impunem pe Corbu la Agricultură. Spun asta pentru că e vorba de o funcție foarte solicitată, foarte dorită", a declarat lide-rul democrat-liberalilor constănțeni.
Nu în ultimul rând, senatorul PD-L a precizat și că numele vehiculate pentru funcțiile de conducere a agențiilor și companiilor au rămas aceleași, dar că democrat-liberalii au ca termen limită înaintarea de propuneri proxima ședință a BPJ care, cel mai probabil, va avea loc vineri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8914 secunde