PD-L Constanța țintește un scor de 33% la europarlamentare

437

Articole de la același autor

Președintele Organizației Județene a PD-L, senatorul Mircea Banias, a declarat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că democrat-liberalii constănțeni își doresc, la alegerile pentru Parlamentul European, "un scor cu cel puțin patru, cinci procente peste rezultatul alegerilor generale din toamnă, ceea ce înseamnă 32, 33%". De menționat este că rezultatul dorit ar reprezenta o creștere cu zece procente peste cel obținut la alegerile locale din iunie 2008.
Banias a precizat totodată că, în cursul acestei săptămâni, organizația tomitană așteaptă rezultatul unui sondaj comandat pe marginea europarlamentarelor, al cărui obiectiv este de a "prezenta situația din care pornește PD-L Constanța la aceste alegeri".
În ceea ce privește contribuția financiară ce revine fiecărei organizații județene din țară, liderul PD-L Constanța a explicat că, "fiecare va participa cu suma de 30.000 lei, din care jumătate va veni de la militanții din municipiu, cealaltă jumătate de la militanții din județ".
Nu în ultimul rând, Mircea Banias a menționat și că pedeliștii constănțeni vor susține o serie de acțiuni și în perioada de precampanie, iar aici a amintit sărbători câmpenești organizate în perioada 1-3 mai în mai multe localități din județ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7078 secunde