La Constanța

PD-L vrea să câștige cel puțin 15 mandate de consilieri județeni

489

Articole recomandate

Candidatul PD-L la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, Ion Popescu, și-a prezentat, ieri, echipa alături de care vrea să câștige șefia instituției și majoritatea mandatelor.
El a declarat că și-a propus să câștige cel puțin 15 fotolii de consilieri județeni, alte două locuri fiind considerate semi-eligibile.
De asemenea, democrat-liberalul a vorbit despre programul său electoral, intitulat "Constanța – un oraș deschis". Popescu susține că, timp de patru ani de zile, județul a fost închis deoarece nicio investiție productivă nu s-a realizat în Constanța din cauza corupției și a clientelismului politic. Astfel, prin crearea unui mediu de afaceri prietenos, asigurarea facilităților și a unei infrastructuri normale, candidatul PD-L este convins că va reuși să deschidă județul marilor investitori.
Una dintre prioritățile lui Ion Popescu rămâne însă atragerea fondurilor europene. El a criticat actuala administrație județeană deoarece nu a reușit să acceseze nici un program cu finanțare UE, chiar dacă CJC dispune de un compartiment specializat de integrarea europeană.
De asemenea, Consiliul Județean cu Ion Popescu președinte va pune accent pe dezvoltarea infrastructurii edilitare (apă și canalizare), precum și pe crearea unei infrastructuri rutiere la standarde europene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9856 secunde