PDL cere excluderea din partid a unuia dintre aleșii săi din Consiliul Local Techirghiol

2003

Articole de la același autor

Democrat liberalii din Techirghiol vor să renunțe la unul dintre membrii de partid care este, în același timp, consilier în cadrul Consiliului Local Techirghiol. Potrivit declarațiilor pe care liderul interimar al PDL Constanța, senatorul Mircea Banias, le-a făcut ulterior ședinței Biroului Permanent Județean de ieri după amiază, decizia aparține Organizației Locale a PDL Techirghiol și vine ca urmare a faptului că alesul local, Mariana Oprică, ar fi votat altfel decât a hotărât grupul consilierilor pedeliști.
Așa cum a menționat Mircea Banias, Mariana Oprică a fost ieri la sediul Organizației Județene a partidului pentru depunerea unei contestații vizavi de excluderea sa. Aceasta din urmă va fi luată în discuție în cursul săptămânii viitoare, atunci când se va întruni Comisia Județeană pentru Statut, Etică și Litigii și va decide dacă va da sau nu curs contestației.
Reamintim că președintele Organizației Locale a PDL Techirghiol este Florea Constandin și că probleme referitoare la excluderea din partid a unor membri care erau în același timp și consilieri locali au existat și vara trecută. Cu toate acestea, Banias a afirmat ieri că în interiorul organizației din Techir-ghiol nu există probleme.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4848 secunde