PDL Constanța vrea demisia lui Radu Mazăre. Circa 250 de foști liberali sunt primiți în PDL

456
3
PDL Constanța vrea demisia lui Radu Mazăre. Circa 250 de foști liberali sunt primiți în PDL - roberta-1313356367.jpg
Roberta Anastase, președintele Camerei Deputaților, va participa luni la o festivitate organizată de filiala PDL Constanța pentru intrarea a 250 de foști liberali în rândurile democrat-liberalilor, conform Agerpres.

Conform unui comunicat remis presei de organizația PDL Constanța, cei 250 de membri s-au alăturat unui proiect demarat de liderul județean democrat-liberal, Christian Gigi Chiru, pentru demiterea primarului Radu Mazăre.

"Evenimentul se va desfășura într-un cadru festiv, începând cu ora 12:30, în restaurantul complexului Parc din stațiunea Mamaia", se arată în comunicatul oficial. De asemenea, purtătorul de cuvânt al filialei a declarat că președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, a confirmat prezența la eveniment .

Motivele invocate de PDL-iști pentru demiterea primarului Radu Mazăre sunt: "administrarea defectuoasă a zonei peninsulare care este într-o avansată și continuă stare de gradare; a străzii Traian care este în continuare închisă iar blocurile stau să se prăbușească (...), podul IPMC se clatină (...),lipsa interesului în conservarea patrimoniului orașului și transformarea acestuia în boom imobiliar (...), starea jalnică în care se află astăzi falezele orașului (...), indiferența în gestionarea situațiilor litigioase, fiind pus în pericol bugetul orașului (...), ușurința cu care primarul aprobă construirea blocurilor pe spațiile verzi (...), absența de la primărie (...), lipsa de viziune în dezvoltarea sectorului privat și împovărarea acestuia cu taxe locale'', conform democrat-liberalilor.

Democrat-liberalii așteaptă demisia de onoare din partea primarului Radu Mazăre până la 1 septembrie 2011. În caz contrar, aceștia vor demara procedurile de strângere de semnături pentru demiterea primarului.

Comentează știrea

virginia
15 august 2011
pacaleala

Astia cred ca suntem prosti,unde s-a mai pomenit afluenta asta de penelisti asa dintr-o data la PDL? saracii pensionari, pentru o masa vin si fac act de prezenta pentru Roberta.Niciodata un pensionar dupa ce PDL i-a taiat pensia va deveni membru convins al partidului de guvernamant.Au ajuns masa de manevra pentru unii si altii

admirator
15 august 2011
vorbeti

de pensionarii cu punga cu pui, "ai lui Mazare"?

Amy
15 august 2011
"Onoare" la PDL?????

Pensionarii aia pe care i-a furat la vot Roberta, care nu a auzit in viata ei de cuvantul Onoare. PDL-istii au inca nesmitirea de a cere demisia de onoare altora, pe hotii lor ii apara. De ce mai e Roberta in acolo unde e, si nu la puscarie unde ii este locul??? PDL-ul trebuie sa inceapa curatenia din ograda proprie, ca pute rau!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6458 secunde