PDL și-a stabilit echipa care va negocia protocolul cu UNPR

303

Articole de la același autor

Conducerea PDL a stabilit, astăzi, echipa partidului care va începe discuțiile cu reprezentanții UNPR pentru redactarea unui protocol de colaborare între cele două formațiuni, din echipă făcând parte Ioan Oltean, Vasile Blaga, Roberta Anastase, Elena Udrea, Gheorghe Flutur, Sorin Frunzăverde și Anca Boagiu, informează agenția Mediafax.
Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a precizat, după ședința BPN al partidului, că protocolul dintre PDL și UNPR trebuie "să presupună" ca acolo unde UNPR are primari în funcție aceștia să se bucure de sprijinul organizațiilor PDL și invers.
Voinescu a mai spus că sunt și situații particulare care vor fi discutate, menționând că echipa PDL va începe luni sau marți discuțiile cu reprezentanții UNPR.
Prim-vicepreședintele PDL Sorin Frunzăverde, membru al echipei democrat-liberalilor care va discuta cu UNPR, a declarat că nu s-a stabilit un termen foarte clar de semnare a protocolului dintre PDL și UNPR, dar a apreciat că acesta ar trebui semnat în următoarele două săptămâni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7325 secunde