PDL va stabili după sărbători ordinea pe lista pentru PE și strategia de campanie

102
PDL va stabili după sărbători ordinea pe lista pentru PE și strategia de campanie - pdlvastabili-1387555765.jpg

Articole de la același autor

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, că după sărbători vor fi stabilite ordinea candidaților partidului pe lista pentru alegerile europarlamentare și strategia de campanie, el evitând să spună câte locuri de pe lista PDL sunt eligibile. 
Flutur a spus, într-o conferință de presă, că anul 2014 găsește PDL pregătit pentru alegerile pentru Parlamentul European și pentru alegerile prezidențiale. 
El a arătat că 2013 a fost anul reconstrucției partidului de jos în sus, menționând că au fost alegeri în 41 de organizații ale partidului și că au mai rămas de organizat alegeri în organizațiile PDL din Iași, Ilfov, Hunedoara, Vrancea, organizația PDL a sectorului 4, în organizația București și în organizația Diaspora. 
"În cele șase luni după Convenția Națională, PDL a făcut un efort uriaș și s-a reconstruit", a spus Flutur, care a subliniat că partidul are un Guvern alternativă și este și singura formațiune politică care și-a ales prin votul membrilor candidatul la alegerile prezidențiale de anul viitor. 
Flutur a precizat că, după sărbătorile de iarnă, partidul va stabili candidații și ordinea pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare și strategia de campanie electorală. 
Întrebat care este numărul de locuri estimat ca eligibile pentru PDL la alegerile europarlamentare, Flutur a evitat să răspundă, spunând doar că PDL are în prezent un scor consolidat de 20 la sută. 
Secretarul general al PDL a recunoscut că "obezitatea USL de 70 la sută" a făcut ca vocea PDL în Parlament să nu fie bine auzită, dar că democrat-liberalii au depus nouă moțiuni simple și 11 plângeri la Curtea Constituțională.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : Dorin Cioabă, ales președinte de partid
Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : "Nu ne e frică de opoziție"
Vineri, 20 Decembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : "Nu ne e frică de opoziție"
Pagina a fost generata in 1.6942 secunde