Pedelista Indiran Logofătu nu exclude să piardă șefia Sanatoriului Techirghiol în favoarea unei nominalizări PSD

1589

Articole de la același autor

În pofida faptului că, în urmă cu aproximativ o lună, se vehicula informația potrivit căreia ministrul Sănătății, pesedistul Ion Bazac, ar fi semnat ordinul de numire a lui Indiran Logofătu la conducerea Sanatoriului Balnear de Recuperare Techirghiol, până în prezent, democrat-liberala nu a luat în primire șefia instituției. Și asta pentru că, așa cum reiese din declarațiile lui Indiran Logofătu, "până acum nu a venit nicio comunicare oficială din partea ministerului". "Câteva zile s-au transformat în câteva săptămâni", a punctat pedelista din Techirghiol, tocmai în ideea că, inițial, s-a preconizat că sosirea ordinului său de numire n-ar fi decât o chestiune de zile.
Între timp, însă, tensiunile dintre PD-L și PSD Constanța s-au accentuat, tocmai pe fondul neînțelegerilor cauzate fie de numirea, fie de tentativa de numire, la șefia instituțiilor deconcentrate, dar și a sanatoriilor, a unor pesediști, în contextul în care, susțin democrat-liberalii, aceste posturi le reveneau lor, conform protocolului.
În prezent, democrat-liberala așteaptă ordinul de numire, iar pentru asta a făcut toate demersurile. În cazul în care va ajunge la șefia sanatoriului, ea va propune o serie de proiecte, printre care se numără și reabilitarea pavilionului
B. "Cu siguranță sunt multe de făcut și, de asemenea, trebuie finalizate și proiectele demarate de Septimiu Bourceanu, care a făcut multe lucruri bune pentru sanatoriu", a declarat ea.
Nu în ultimul rând, de menționat este și faptul că, în ciuda unei note optimiste, Indiran Logofătu a mărturisit că așteaptă și "altfel de vești", în sensul în care ea nu exclude posibilitatea ca la conducerea sanatoriului să fie numit, până la urmă, un pesedist sau o persoană care se bucură de susținerea PSD. "Eu am toată susținerea PD-L-ului, respectiv a Biroului Permanent Județean al partidului, nu văd cum ar putea să fie nominalizat altcineva din interiorul PD-L în locul meu și nici nu cred că se va întâmpla asta, dar nici nu exclud situația în care ar putea fi numit unul susținut de PSD".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8281 secunde