Pedeliștii au scăpat de protestele liberale

352
Pedeliștii au scăpat de protestele liberale - d6e52fb21cb9efb9c376c3163028354f.jpg

Articole de la același autor

Liderii PNL anunțau săptămâna trecută că în ziua în care se va supune la vot în Parlament din nou Legea pensiilor, în toată țara, membrii de partid vor picheta sediile PDL. Acest lucru ar fi trebuit să se întâmple, așa cum a precizat și președintele PNL Constanța, George Dragomir, astăzi, când respectivul proiect de lege ar fi urmat să fie supus la vot, după ce a fost trimis spre reexaminare de către președintele Traian Băsescu. Numai că, spre dezamăgirea liberalilor, proiectul cu pricina a apărut pe ordinea de zi a ședinței de… ieri, ceea ce a dat peste cap planurile "protestatarilor".
"Pichetarea pe care ne-o propu-sesem a picat. Era oricum un gest simbolic, pe care îl vom organiza însă cu altă ocazie. Probabil într-un week-end, când vor fi și ei acolo (n.n. parlamentarii PDL)", a declarat, aseară, pentru "Cuget Liber", liderul liberal constănțean.
Cât privește controversata Lege a pensiilor, aceasta ar urma să fie atacată la Curtea Constituțională, și acesta reprezentând tot o formă de protest, după cum a menționat Dragomir.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7953 secunde